Joros Oy:n omistaja on vaihtunut

Joros Holding on myynyt Joros Oy:n koko osakekannan Tammisen perheelle ja Peter Westerlundille

Punkaharjulla sijaitsevan metallituote ja -palveluyhtiö Joros Oy:n omistaja Joros Holding Oy on myynyt koko omistamansa Joros Oy:n osakekannan Tammisen perheelle ja Peter Westerlundille.

Peter Westerlund on Joros Oy:n vähemmistöomistaja ja lyhyen siirtymäajan jälkeen yhtiön toimitusjohtaja. Peter Westerlundilla, 53, on pitkäaikainen kokemus toimitusjohtajan tehtävistä, erityisesti myynti ja markkinointi tehtäviin painottuen. Joros Oy:n hallituksen puheenjohtaja on Jaakko Tamminen, 39.

Osana omistuksen muutosta on sovittu, että Joros Oy:n nykyinen toimitusjohtaja ja aikaisemmin vähemmistöomistaja Toni Pesonen jatkaa yhtiön palveluksessa toimitusjohtajana siihen asti kun Peter Westerlundin aloittaa ja sen jälkeen teknisenä neuvonantajana vuoden 2022 loppuun.

Järjestelyllä pyritään varmistamaan mahdollisimman hyvin asiakaspalvelun ja tuotannon jatkuminen sekä Joros Oy:n liiketoiminnan kehitys.

”Osakekaupan neuvottelujen aikana syntyi hyvä luottamus ja kunnioitus myyjän ja ostajan välillä. Näiden asioiden ansiosta koko osakekannan myynti Tammisen perheelle ja Westerlundille antaa Joros Oy:lle vakaan suomalaisen omistajan, jolla on vahva toimialan tuntemus metallialalta ja näyttöjä alan liiketoiminnan kehittämisestä. Näen Joros Oy:n tulevaisuuden valoisana ja haluan toivottaa menestystä uusille omistajille ja Joros Oy:lle”, Toni Pesonen kommentoi osakekannan myyntiä.

”Olemme saaneet hyvin positiivisen kuvan Joros Oy:stä yhtiönä. Yhtiö on erikoistunut, asiakaspalveluun keskittynyt ja palvelee useampia mielenkiintoisia asiakastoimialoja. Joroksella on korkealaatuisia omia tuotteita. Näemme mahdollisuuksia kasvuun sekä olemassaolevassa asiakaskunnan palveluissa, omissa tuotteissa että myös uusissa maantieteellisissä markkinoissa. Yhtiöllä on osaava henkilökunta ja kehittämistä tukevat suunnittelutoiminnot sekä uudet modernit tuotantotilat ja asianmukainen konekanta. Tarkoituksemme on investoida ja kehittää Joroksen liiketoimintaa pitkäjänteisesti,” kertovat Peter Westerlund ja Jaakko Tamminen.

Lisätietoja:

Jaakko Tamminen +358408483570

Peter Westerlund +358500451916

Toni Pesonen +358505945035