Asiakaskohtaisia ratkaisuja taivutetusta metallista

Suunnittelemme ja toteutamme putkikomponentteja ja -rakenteita sekä taivutettuun putkeen perustuvia tuotteita Punkaharjun tehtaallamme Suomessa. Alan johtavana pohjoismaisena toimijana emme tyydy puolinaisiin ratkaisuihin, vaan etsimme tarpeenmukaiset ja parhaat!

Ota yhteyttä

Joros-ratkaisut

Komponenttivalmistus – ratkaisut valmistavalle teollisuudelle

Palvelemme monipuolisesti haastavien putkimateriaalien valmistuskumppanina. Suunnittelemme ja tuotamme taivutetusta putkesta osia, tarvikkeita ja komponentteja eri teollisuusalojen tarpeisiin.

Lue lisää

Marine – ratkaisut venevalmistajille

Olemme erittäin vahvoja venerakentamisen ratkaisuissa, kuten taivutetuissa kaidekomponenteissa. Yhteistyömme suomalaisten venevalmistajien kanssa on jatkunut yli 40 vuotta.

Lue lisää

Joros-tuotteet – ratkaisut rantarakentamiseen

Joros-tuotteet ovat omia brändituotteitamme, joiden myynti tapahtuu jälleenmyyjien kautta. Mallistomme kattaa taivutetusta putkesta valmistettuja rantarakentamisen tuotteita, kuten laituriportaita ja pollareita.

Lue lisää

Koko prosessi saman katon alla

Huolehdimme kaikista putken taivuttamiseen liittyvistä prosesseista saman katon alla. Keskitetty, yhdessä paikkaa läpi viety prosessi on asiakkaillemme aina kustannustehokkainta!

Tutustu palveluihimme

Jätä yhteydenottopyyntö

Tietojen luovutus(Pakollinen)
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.