Asiakkaidemme toimialat – Joros teollisuuden tuotantoketjussa

Palvelemme valmistavaa teollisuutta eri toimialoilla. Tyypillisiä asiakkaitamme ovat huvivene-, ajoneuvo- ja sairaalakalustevalmistajat. Toimitamme taivutettuja putkiratkaisuja myös prosessiteollisuuden tarpeisiin, kuten voimalaitoksiin, terästehtaisiin ja kemianteollisuuden laitoksiin.

Millä toimialalla itse operoit? Voimmeko auttaa tehostamaan tuotantoketjuasi ja parantamaan lopputuotteesi laatua, käytettävyyttä tai muotoilua? Tarvitaanko laitokseenne taivutettuja teräsputkia tai profiileja? Ratkaisumme taipuvat kilpailukykyisesti moneen tarpeeseen.

Ota yhteyttä

Palvelemme esimerkiksi seuraavia toimialoja:

Veneteollisuus

Veneen kaiteet ja komponentit hyöty- ja huvivenevalmistajille. Pitkäaikaisia asiakkaitamme ovat Suomen suurimmat huvivenevalmistajat.

Ajoneuvoteollisuus

Laitekomponentit ajoneuvovalmistajille ja ajoneuvosisustajille. Kaiteet ja erilaiset sisutusratkaisut työkoneiden ohjaamoihin, asiakkaina metsä- ja maatalouskoneiden valmistajat sekä koneohjaamovalmistajat.

Energia- ja prosessiteollisuus

Taivutettuja teräsputki- ja profiiliratkaisuja sekä laitekomponentteja prosessiteollisuudelle. Asiakkaina mm. energialaitokset, lämpövoimalat, jakeluasemat, kierrätyslaitokset sekä vesi- ja jätevesilaitokset. Palvelemme myös paperi- ja kartonkitehtaita, sahoja ja muita metsäteollisuuden toimijoita.

Sairaalakalusteiden valmistus

Sairaalasänkyjen kaiteet terveydenhoitoalalle. Asiakkaina mm. sairaala- ja hoitokalusteiden valmistajat.

Meriteollisuus

Laitekomponentit meriteknisen alan laitevalmistajille. Risteilyalusten kaiteet ja sisustusratkaisut laivanrakennustelakoille, korjaustelakoille ja näiden alihankkijoille.

Koneenrakennusteollisuus

Laitekomponentteja ja rakenteita koneiden ja -laitteiden valmistajille.

Rakennusteollisuus

Kaideratkaisuja mm. talonrakennukseen ja rakennustuotteiden valmistajille.

Jätä yhteydenottopyyntö

Tietojen luovutus(Pakollinen)
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.