Joros Oy tulee Suomesta

Tarinaa taitavista putkentaitajista on kirjoitettu 40 vuotta. Juuremme on kasvaneet suomalaiseen kansallismaisemaan Punkaharjulle, upean Saimaan vesistön läheisyyteen. Toimintamme alkoi huviveneiden kaiteiden valmistuksesta ja laajeni osaamisen karttuessa laajasti eri toimialoille. Vuosien kuluessa hioimme sinnikkäästi taitojamme metalliputkien sahaajina, leikkaajina, taivuttajina ja kiillottajina.

Tänään vuonna 1983 perustettu yrityksemme on alansa johtava toimija Pohjoismaissa. Asiakkaamme toimivat niin kotimaisilla kuin kansainvälisillä markkinoilla. Tuotantotiloissamme työskentelee yli 70 alan ammattilaista, joiden tietotaitoa ei kehittyneinkään teknologia tai robotiikka pysty korvaamaan. Toimintaamme on laatustandardien tarkasti ohjaamaa. Yrityksellemme on myönnetty ISO 9001-, ISO 3834-2-, ISO 14001- ja ISO 45001-sertifikaatit.

Putken taivuttajasta valmistuskumppaniksi

Viime vuosina olemme investoineet merkittävästi tuotantotiloihin ja laitteisiin sekä panostaneet tuotantoprosessimme kehittämiseen. Osaamisemme ydin on yhä teräsputkien ja -profiilien taivuttamisessa, mutta sen rinnalla kehitämme uusia kumppanuuspalveluja. Tavoitteemme on tuottaa asiakkaillemme aitoa lisäarvoa joka perustuu vahvaan erikoisosaamiseen ja kumppanuusajatteluun.

Tervetuloa asiakkaaksemme!

”Pyrimme jatkuvasti parantamaan palveluamme asiakkaidemme muuttuvien tarpeiden mukaan.”

- Peter Westerlund / Toimitusjohtaja

Jätä yhteydenottopyyntö

Tietojen luovutus(Pakollinen)
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.