Kokonaispalvelut suunnittelusta kiillotukseen

Tarjoamme käyttöösi pohjoismaiden parasta taivuttamisteknologiaa, asiantuntevaa suunnittelupalvelua sekä tuotantoprosessit. Kaikki palvelumme ja prosessimme tuotetaan Punkaharjun tehtaallamme – keskitetysti ja kannaltasi kustannustehokkaasti ja vaivattomasti.

Miten voimme olla avuksi sinulle ja yrityksellesi? Tutustu palveluvalikoimaamme ja ota yhteyttä asiantuntijoihimme.

Ota yhteyttä

Tuotekehitys ja suunnittelu

Autamme ratkaisemaan asiakkaidemme suunnitteluun, muotoiluun ja toteutukseen liittyvät valmistustekniset haasteet. Suunnittelumme tuottaa protomallit ja täydentää asiakkaidemme tekniset suunnitelmat valmistukselle tehokkaiksi. 

Lue lisää

Materiaalien hallinta

Varmistamme sujuvat ja tehokkaat materiaalivirrat laajan kansainvälisen toimittajaverkostomme avulla.

Lue lisää

Tuotanto

Moderni teknologia, laadunvarmistus ja 3D-mittaus sekä hallitut prosessit varmistavat tehokkaan tuotannon tilausmääristä riippumatta.

Lue lisää

Putkilaser

Metallinleikkauksen putkilaser mahdollistaa monissa sovelluksissa tuotteen valmistuksen yhden työvaiheen tekniikalla. Menetelmällä on monia muitakin etuja aina putken muotoilusta hukkamateriaalin minimointiin.

Lue lisää

Putken taivutus

Valmistamme metalliputkesta teknisesti haastavia osia, tarvikkeita ja komponentteja teollisuuden käyttöön. CNC-ohjatut taivutuskoneemme suorittavat putkien laipoitukset, supistukset, lavennukset ja kierteytykset.

Lue lisää

Hitsaus ja kokoonpano

Ruostumattomien ja haponkestävien teräskappaleiden hitsaaminen on erikoisalaamme. Osaamisemme kattaa myös lopputuotteen kokoonpanotyöt sekä kuljetustehokkaan pakkaamisen.

Lue lisää

Pintakäsittely ja kiillotus

Pintakäsittelyllä hygieeninen, sileä ja korroosiokestävyydeltään parempi lopputulos! Teemme korkealuokkaista elektrolyyttikiillotusta ruostumattomalle teräkselle. Muut pintakäsittelyt hoituvat luotettavan verkostomme kautta.

Lue lisää

Laadukkaiden tuotteiden takana on sujuva Tuotantoprosessimme

Toimimme joustavasti ja ammattitaitoisesti prosessin kaikissa vaiheissa.
1

Tuotekehitys ja ‑suunnittelu

2

Materiaalin hallinta

3

Prototyypit ja 0‑sarjavalmistus

4

Tuotanto ja projektit

5

Pintakäsittelyt

6

Loppukokoonpano ja pakkaus

Jätä yhteydenottopyyntö

Tietojen luovutus(Pakollinen)
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.