Homma putkessa jo vuodesta 1983
Tutustu meihin

Joros Oy on vuonna 1983 perustettu metalliputkien ja profiilien taivutukseen ja jatkojalostukseen erikoistunut yritys. Olemme alan johtava toimija Pohjoismaissa.

Laaja-alainen alihankintayritys

Meidät tunnetaan erityisesti erilaisten huvivenevarusteiden valmistajana, mutta nykyisin tuotteitamme menee monenlaiseen valmistukseen esimerkiksi energia- ja metsäteollisuuteen, työkoneiden ja ajoneuvojen valmistukseen sekä terveydenhuoltovälineitä valmistavaan teollisuuteen.

Kestävää kasvua

Erityisosaamisemme ja joustavuutemme ansiosta olemme kasvaneet viime vuosina voimakkaasti huviveneiden kaiteiden valmistajasta monialaiseksi osaajaksi. Olemme vuodesta 2015 lähtien investoineet 3,5 miljoonaa euroa tuotantotiloihin ja laitteisiin sekä satsanneet tuotantoprosessin kehittämiseen.

Tuloksia ja tunnustettua laatua

Panostustemme ansiosta liikevaihtomme on kasvanut moninkertaiseksi. Vuonna 2009 liikevaihtomme oli kaksi miljoonaa euroa ja vuonna 2019 9,5 miljoonaa euroa. Yrityksemme 5 500 m² tuotantotiloissa Punkaharjulla työskentelee yli 70 ammattitaitoista henkilöä. Meille on myönnetty ISO 9001-, ISO 3834-2-, ISO 14001- ja ISO 45001-sertifikaatit.

Arvot

Arvomme ohjaavat kaikkea toimintaamme ja muodostavat ytimen, jonka ympärille strategia, missio ja visio on rakennettu. Arvot luovat pohjan päivittäiselle toiminnallemme ja ohjaavat meitä eteenpäin.

Asiakaslähtöisyys

Asiakkaidemme tarpeet ohjaavat meitä tuotekehityksessä ja tuotannossa, sekä vastuullisuustyössä. Voimme luoda merkityksellisiä palveluja ja komponentteja vain ymmärtämällä asiakkaidemme odotukset perusteellisesti ja ylittämällä ne joka päivä.

Laadukkuus

Vaadimme itseltämme parasta mahdollista laatua kaikissa toiminnoissamme – tuotteista logistiikkaan, taloushallintoon ja johtajuuteen. Luomme modernin tuotantomme avulla tuotteet tehokkaasti ja vastuullisesti.

Yhteistyö

Työskentelemme yhdessä, yhtenä tiiminä toisiamme tukien ja kunnioittaen. Meillä on yhteiset tavoitteet, joiden saavuttamisesta otamme vastuun. Olemme ylpeitä siitä, mitä teemme.

    Jätä yhteydenottopyyntö

    Olen lukenut tietosuojaselosteen ja hyväksyn lähettämieni tietojeni tallentamisen.