Haastavien taivutusten
Sopimus - valmistaja

Olemme laaja-alainen alihankintayritys, joka vastaa eri teollisuuden alojen tarpeisiin.

Putkentaivutuksen erikoisosaaja

Valmistamme putkesta haastavia osia, tarvikkeita ja komponentteja eri teollisuuden alojen käyttöön. Tarjoamme taivutus- ja päänmuovauspalvelut, sähkökemialliset kiillotukset sekä 3D-mallinnus- ja mittauspalvelut sekä kattavat putkien ja profiilien laserleikkaukset, kokoonpanotyöt ja hitsaustyöt eri materiaaleille robotisoidusti. Pystymme käsittelemään Ø5-220 millimetrin paksuista putkea.

Tarkista tämän hetken taivutustyökalumme (pdf)

Energialaitosten putkistoista designtuotteisiin

Asiakkaitamme ovat muun muassa ajoneuvoteollisuuden, energia- ja prosessiteollisuus, meriteollisuuden, koneenrakennusteollisuuden, veneteollisuuden sekä rakennusteollisuuden toimijat. Taivuttamiamme putkia on käytössä ympäri maailman muun muassa huviveneissä, sairaalasängyissä, työkoneissa, tehtaissa, ajoneuvoissa ja jopa kotimaisissa design-huonekaluissa.

Joustava ja luotettava kumppani

Olemme alihankintakumppanina aktiivinen ja aloitteellinen toimija, joka hallitsee tuotantoprosessin eri vaiheet tuotekehityksestä lopputuotteen kokoonpanoon. Proto-osastomme koostuu alan ammattilaisista, joilla on visio sekä tekninen näkemys kustannustehokkaiden toteutusten mahdollistamiseksi.

Tutustu tuotantoprosessiin

    Jätä yhteydenottopyyntö

    Olen lukenut tietosuojaselosteen ja hyväksyn lähettämieni tietojeni tallentamisen.