Hyppää sisältöön

Ajankohtaista

19.12.2016

Yhteistyömme Suomen Putkilaser Oy:n kanssa laajenee

Yhteistyömme mahdollistaa erittäin tehokkaan synergian yrityksiemme välillä: Asiakkaan kannalta saadaan valmiimpia ja kustannustehokkaampia tuotteita, ilman rahdin aiheuttamia viiveitä tuotantoon. Tälläinen integraatio myös hyödyttää molempia osapuolia, koska molempien yritysten osaaminen kasvaa. Yhteistyön myötä pystytään tuottamaan tehokkaammin pidemmälle jalostettuja tuotteita. Lisäksi materiaalien suhteen voidaan saavuttaa synergiaetuja.

Suomen Putkilaser Oy on putki- ja profiilituotteiden sekä niistä valmistettujen rakenteiden osaaja kymmenen vuoden kokemuksella.

putkilaser.fi

Joros Oy:n kanssa samalla teollisuusalueella toimii myös sisaryritys Riitek Oy, joka on erikoistunut teräs- ja alumiinilevyjen alihankintaleikkaukseen ja leikkeiden jatkojalostukseen. Riitek Oy on investoinut voimakkaasti oman kapasitteettinsa kasvattamiseen, joka parantaa entisestään kustannustehokasta yhteistyötä.

23.01.2017
Savonlinnan Seudun Yrittäjien gaalassa jaettiin ensimmäistä kertaa innovaatiopalkinto Savonlinna. Se myönnettiin Joros Oy:lle ja Riitek Oy:lle.
19.12.2016

Suomen Putkilaser Oy siirtää putkilaserkoneen tiloihimme.

29.09.2016

Great thanks for Member of Parliament Hanna Kosonen and our partners and sponsors BLC, Wintunics, Upcloud, Observice, Miksei and MAMK. You made our Hackathon possible and visible.